Shqipëria përtej bregdetit

“Best Travel 2016” Shqipëria, top destinacion turistik në vitin 2016

Review në top dhjetë vendet më të mira për t’u vizituar gjatë vitit 2016 ka ranguar të parën Shqipërinë, pastaj vjen Kolumbia, Kuba, Jordania, Kina, Rumania, Shiri Lanka, Kanadaja, Japonia dhe Nepali.

“Ju nuk do të gjeni Shqipërinë në listat kryesore të destinacioneve. Turmat kanë tendencë të vizitojnë Greqinë apo Kroacinë, por vendi i vogël, sikurse është Shqipëria, ofron aventurat e veta unike. Në Shqipëri ju do të përjetoni një përzierje të kulturave dhe zakoneve”, thuhet në përshkrimin e kësaj reviste, ku përmenden edhe qytetet antike, sikurse Butrintin, një vend i mbrojtur edhe nga UNESCO. Në këtë përshkrim është përmendur edhe birra “Korça”, sikurse që është përmendur edhe bukuria e bregdetit shqiptar.

http://gazettereview.com/2016/03/top-10-travel-destinations/


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI