E-Diaspora

Bileta falas për filmin “2 gisht mjaltë’ në Zvicër

Disa ditë para premierës së filmit “Dy gisht mjaltë” në Zvicër, albinfo.ch dhuron bileta falas për parapremierën, që jepet në datën 1 maj 2019.

Bëhuni njëri nga  fituesit fatlumë që do të shihni falas filmin në njërën nga kinematë në Zvicër.

Plaforma Albinfo.ch dhuron bileta falas për shfaqjen e filmit që bëhet datën 1 maj, në orën 12:30, në kino RiffRaff   në Cyrih.

 Fituesit do të njoftohen me e-mail nga albinfo.ch, ndërsa biletat ata do t`i marrin drejtpërdrejtë në Kino RiffRaff më 1 maj 2019.

Personat fatlumë do të fitojnë nga një biletë në bazë të një përzgjedhjeje krejt të rastësishme.

Për tu bërë pjesë e lojës mjafton të përgjigjeni saktë në vetëm një pyetje më poshtë .

Rregullat e pjesëmarrjes:

Loja do të fillojë sot më 25.04.2019 dhe do të zgjasë deri më 30.04.2019.

Pjesëmarrja është e hapur për të gjithë individët që jetojnë në  Zvicër dhe Lihtenshtajn, kuptohet të gjithë ata që kanë mbushur të paktën 18 vjeç.

Pjesëmarrja është e ndaluar për nëpunësit e platformës albinfo.ch dhe pjesëtarët e tyre të afërt të familjes.

Duke dhënë miratimin, pjesëmarrësi pranon mbledhjen e të dhënave të tij, përpunimin dhe përdorimin e tyre gjatë lojës.

Pjesëmarrësi bie dakord se këto të dhëna të siguruara në këtë lojë mund të përpunohen dhe transmetohen te albinfo.ch.

Të dhënat tuaja personale do të trajtohen në mënyrë konfidenciale dhe nuk do t’u zbulohen palëve të treta. Duke marrë pjesë në garë, pjesëmarrësit pajtohen se të dhënat mund të përdoren për fushatat e mëtejshme të marketingut nga organizatori.

Të gjitha këto të dhëna mund të përdoren për qëllime të lojës dhe brenda rregullave për mbrojtjen e të dhënave personale.

Përcaktimi i fituesve do të bëhet nga albinfo.ch. Fituesit do të zgjidhen në mënyrë të rastësishme sapo të përfundojë loja dhe do të lajmërohen me e-mail. Biletat do të merren nga fituesit drejtpërdrejt në kinemanë ku jepet filmi.

 E drejta për modifikim të rregullave

Organizatori rezervon të drejtën të ndërrojë këtë rregullore, dhe për këtë të gjithë pjesëmarrësit do të informohen në kohë.