Çmimi i Swissalbs për ndërmarrësin më të mirë 2020

Në mars të vitit 2020 shoqata swissalbs ndan për herë të parë një çmim për ndërmarrësit zviceranë-shqiptarë. Se çfarë kriteresh duhen plotësuar dhe çfarë synimesh ndjek shoqata, e sqaron në një intervistë për albinfo.ch, bashkëthemeluesja, Arbela Statovci.