Kalendari

Çun Lajçi promovon librat e tij në Zvicër

Takim me artistin Çun Lajçi dhe promovimi i librave të tij në Zvicër. Artisti Lajçi ju pret me 25 gusht 2018 në Bern prej orës 15.00-18.00.

Artisti Lajçi ju pret me 25 gusht 2018 në Bern prej orës 15.00-18.00.

Adresa Bella Vita, Bolligenstrasse 52, 3006 Bern

 

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit19 Gusht 2018
  • Ora20:00
  • LokacioniBolligenstrasse 52, 3006 Bern
  • Data e përfundimit25 Gusht 2018 - 18:00