Kalendari

Debat: “Zhvillimi i fëmijëve dhe roli i prindërve….”

Shoqata "Parandalo" organizon takimin që do të mbahet ditën e shtunë, më 23 qershor 2018.

Ejani edhe JU së bashku me fëmijët tuaj në ligjëratën e radhës me temën “Zhvillimi i fëmijëve dhe roli i prindërve nga lindja deri në ditët e para të shkolles“

Me ligjëruese dhe eksperte të kësaj lëmie:

Rosita Rudin – pedagoge sociale dhe Drita Ibrahimi – qendra sociale për të huaj ALD; Adelina Matoshi udhëheqëse e grupit të lojërave prezenton qendrën familjare ELCH

Takimi mbahet ditën e shtunë, më 23 qershor 2018

Koha: Në orën 16:00 – 18:00

Vendi: Salla e Gemeinschaftszentrum Oerlikon

Adresa: Gubelstrasse 10, 8050 Zürich

Ofrojmë përkujdesje për fëmijët tuaj!

Për më shumë informata na kontaktoni

Xhemal Selimi, Tel. 076 419 11 10, [email protected], www.parandalo.ch

Kjo ligjëratë mbështet nga Entit për Integrim i qytetit të Zürich-ut, në kuadër të programit kantonal për integrim, poashtu mbështet nga Institutit kantonal për çështjet e Integrimit dhe Sekretariatit Shtetëror për Migracion.

 

Me respekt

Valdete Hoti