Deklarohet Shaqiri: A do të shënojë kundër Kosovës dhe a do të festojë?

Shorti i cili vendosi Kosovën në një grup me Zvicrën është bërë lajm ndër të tjera për faktin se në kombëtaren e Zvicrës luajnë disa shqiptarë. Por si do të vepronin ata, a do të shënonin gol kundër Kosovës dhe a do të festonin?