Dollenberg: Imuniteti natyral mbron më shumë se vaksina, por vetëm 6 muaj

Tashmë emri Aurora Meta-Dollenberg është i njohur për të gjithë, pasiqë gjatë gjithë kësaj kohe pandemie, të gjithë mjekët nga diaspora kanë dhënë kontributin e tyre për vendlindje, qoftë përmes këshillave, platformave dhe protokolleve të ndryshme, transmeton albinfo.ch. Dollenberg, mjeke e specializuar në Gjermani, njëherësh kryetare e Federatës së Mjekëve Shqiptarë në Evropë (AMFE), theksoi … Continue reading Dollenberg: Imuniteti natyral mbron më shumë se vaksina, por vetëm 6 muaj