Kalendari

Dy shfaqje artistike në Gjenevë

Më 27 tetor dhe 2 nëntor 2019 mund të merrni pjesë në dy shfaqje artistike.

Më 27 tetor do të shfaqet menodrama arbëreshe “Nostalgjia” nga Mario Caliva. Shfaqja nis nga ora 16:00 në adresën: Aula-Ecola du Bosson, Avenue Bois-de-la-chapelle 901213 Onex në Gjenevë, derisa hyrja është falas.

Kurse më 2 nëntor do të jepet filmi “Kodi i Nderit” nga ora 18:30, në adresën Aula-Ecola du Bosson, Avenue Bois-de-la-chapelle 901213 Onex në Gjenevë, derisa hyrja është 15 franga.

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit27 Tetor 2019
  • Ora16:00
  • LokacioniAula-Ecola du Bosson, Avenue Bois-de-la-chapelle 901213 Onex
  • Data e përfundimit14 Nëntor 2019 - 20:30