Edhe një shqiptar angazhohet në policinë amerikane

Një tjetër polic shqiptaro-amerikan nisi shërbimin në Departamentin Metropolitan të Policisë, në Distriktin e Kolumbias (Metropolitan Police Department of the District of Columbia – MPDC), shkruan gazeta Illyria. Kevin Veizaj ka pёrfunduar studimet nё Akademinё e Policisё dhe pas diplomimit nisi shёrbimin nё radhёt e policisё nё kryeqytetin amerikan. Sic njofton gazeta, Kevini nuk ёshtё … Continue reading Edhe një shqiptar angazhohet në policinë amerikane