Kalendari

Ekspozita e Pavarësisë “Kosova”

Një rrugëtim përmes kulturës dhe traditës shqiptare

Shoqata Kulturore Shqiptare Bashkimi, në bashkëpunim me Shkollën Shqipe në Ostermundigen hap dyert e Ekspozitës impresionuese, me rastin e përvjetorit të 14 të Pavarësisë së Kosovës.

Masat mbrojtëse aktuale; 2G.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI