E-Diaspora

Ekspozitë dhe promovim librash kushtuar Skënderbeut

Për nderë të vitit jubilar, 2018 viti Mbarëkombëtar i Gjergj Kastriotit-Skenderbeut,
Ambasada e Republikës së Kosovës në Bernë organizon hapjen e ekspozitës me artefakte dhe bën promovimin e dy veprave monumentale nga viti 1544 dhe viti 1835.

EKSPOZITËN me artefakte për Skenderbeun e ka përgaditur koleksionisti ynë i njohur Ilir Xheladini, njëherësh shkrimtar dhe piktor.