Muzikë

Ekspozitë e piktorit Arsim Berisha në 10-vjetorin e ansamblit “Trojet”

Piktori paraqitet me një larmi motivesh e stilesh, por i mbështetur fort në motivin e tij kryesor: Atdheun, mitër e kombin, histori dhe gjurmë arti, kulturë dhe jetë

Ansambli „TROJET” në Winterthur, në kuader të 10 vjetorit të themelimit organizon: EKSPOZITË personale të piktorit, dhe artisti të njohur, Arsim Berisha. Për të gjithë atdashësit, miqtë dhe të rinjtë, ata që duan të njohin vlerat e artit shqiptar ndër shekuj, është një mundësi e artë. Ejani dhe zbuloni botën e piktorit Arsim Berisha, ku pasioni dhe talenti vijnë së bashku per te krijuar piktura të mrekullueshme.

Piktori paraqitet me një larmi motivesh e stilesh, por i mbështetur fort në motivin e tij kryesor: Atdheun, mitër e kombin, histori dhe gjurmë arti, kulturë dhe jetë. Arti revulucion i së bukurës ! www.kunstberisha.ch

Ekspozita hapet më 24 qershor 2023, në orën 19:00. Adresa: Sekundarschule Mattenbach Talgutstrasse 71,  8400 Winterthur.

Të dielën, më 25 qershor, manifestimi i dhjetëvjetorit të ansamblit “Trojet” do të vazhdojë me një program të pasur kulturor me anëtarë dhe të ftuar të tjerë. Programi fillon në orën 15.00 dhe mbahet në të njëjtën adresë, pra:  Sekundarschule Mattenbach Talgutstrasse 71,  8400 Winterthur.