Ëndrra për t’u bërë mjek dhe 3 specializimet e dr. Mentorit

Mentor Bilali si fëmijë kishte tri ëndrra, se çfarë donte të bëhej kur të rritej, e të tria ishin identike: mjek, mjek, mjek