Faik Fetahi merr postin e përgjegjësit për arsim në komunën Altbüron

Faik Fetahi është drejtor menaxhues i kompanisë për shtrim të dyshemeve Fetaxid AG në Altbüron, të themeluar nga babai i tij afaristi i njohur Fehmi Fetahi dhe nëna, Sara