Lajme

Familja Rugova pret ngushëllime në Vjenë

Njoftim! Pas një sëmundje të shkurtër, na la më i dashuri ynë Haki RUGOVA, Kryetar i LDK-së Istog dhe ish Kryetar i Komunës së Istogut. Presim ngushëllime nga bashkatdhetarët, miqtë dhe dashamirët tonë.

E pamja mbahet në: Europahaus Linzerstrasse 429, 1140, Wien Prej 09:00-16:00. E Diel, 27.03.2022

Ju mirëpret: Familja RUGOVA.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI