FAZ citon Muriqin: “Ne jemi të gatshëm të vdesim në fushë”

Muriqi: “Bashkëlojtarët e mi dhe unë jemi të gatshëm të vdesim në fushë. Ne përpiqemi që të japim 1000 për qind për këtë fanellë dhe për këtë vend”