FC Kosova, vetëm barazim, përkundër lojës së bukur dhe dinamike

Raporti i ndeshjes së luajtur më 3 tetor në mes të FC Kosova Zurich dhe FC Bassecourt që u përmbyll me rezultatin 1 : 1