Kalendari

Festa e 8 Marsit me ansamblin “Trojet”, në Winterthur

Zonja të nderuara,

Me kënaqësi dëshirojmë t’ ju ftojmë të bashkoheni në festën e 8 Marsit, organizuar nga ansambli „TROJET“, në një pasdite festive dhe të veçantë. Këndojnë: Mihrie Braha dhe Naim Abazi. Këngë dhe valle. Muzika: Liridon Pervorfi.

Ky është një moment për të çmuar dhe festuar forcën dhe shkëlqimin tuaj.

Festa do të mbahet më 03.03. ’24 , ora 13:00 Zentrum Tōss, Winterthur

Ju falënderojmë për kontributin tuaj në shoqëri dhe për fuqinë që sjellni në botë.

Me respekt, Ansambli TROJET”

Hyrja CHF 25.-


 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit03 Mars 2024
  • Ora13:00
  • Data e përfundimit3 Mars 2024 - 13:00