Kalendari

SH.K.A “Dardania”: Shënojmë 25 vjetorin me moton: “Të ndihmojmë nënën Shqipëri”

E plotësuar

Të nderuar bashkëatdhetarë, duke e parë situatën pas tërmetit në Shqipëri, ne vendosem që të shënojmë 25 vjetorin tonë me moton: “Të ndihmojmë nënën Shqipëri”. Andaj mobilizohemi aty për aty që në vazhdën e shënimit të 25 vjetorit të grumbullojmë mjete financiare në formën elektronike përmes kontos sonë, në formën e dhurimeve vullnetare në sallë, dhe formën e ndihmave financiare me dëshmi të SH.K.A “Dardania” me një përvoj dhe korrekësi 25 vjeqare në humanizëm dhe artin e mirëfillët. Nuk do të ketë karakter festiv, përpos atij artistik me program të modifikuar edhe ngjarjes në Shqipëri.

 

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit30 November 2019
  • Ora19:00
  • LokacioniAula, Kantons Schule Rychenberg, Rychenbergstrasse 110, 8400 Winterthur
  • Data e përfundimit30 November 2019 - 22:00