Dr.Sci Dr. med. Imer Hajdari

  • Kantoni: Cyrih
  • Qyteti: Cyrih
  • Kategoria: Mjekësi/Farmaci
  • Aktiviteti: Obstetrikë dhe gjinekologji
  • Tel: 0432119628
  • Fax: 0432119641
  • E-mail: [email protected]
  • Web: www.imerhajdari.com
  • Adresa: Zürich 8046 Wehntalerstrasse 441
  • Kontakt: Dr. Imer Hajdari

> Biznese tjera