Hoxha transports S.a.r.l

  • Kantoni: Vaud
  • Qyteti: Villeneuve
  • Kategoria: Transporte
  • Aktiviteti: Transporti dhe montimi i mobiljeve
  • Tel: 079 789 09 22
  • E-mail: [email protected]
  • Web: www.hoxhatransports.ch/
  • Adresa: Zone Industrielle Pré-Neuf 1844 Villeneuve
  • Kontakt: Adnan Hoxha

> Biznese tjera