Shala Group Company

  • Kantoni: Cyrih
  • Qyteti: Winterthur
  • Kategoria: Sigurime / financa / banka
  • Aktiviteti: Pasuritë e patundshme, kredi dhe sigurime
  • Tel: +41 52 264 00 00
  • Fax: +41 52 264 00 09
  • E-mail: [email protected]
  • Web: www.shalagroup.com
  • Adresa: Bankstrasse 12 8400 Winterthur

> Biznese tjera