Kalendari

Ftesë nga Konsullata e Republikës së Kosovës në Cyrih

Konsullata e Republikës së Kosovës në Cyrih ka nderin t’ju ftojë në një takim me bashkatdhetarë në bashkëbisedim me kryetarin e Komunës së Kamenicës, z. Kadri RAHIMAJ

Me rastin e vizitës zyrtare të kryetarit të Komunës së Kamenicës, z. Kadri RAHIMAJ në Konfederatën e Zvicrës, Konsullata e Republikës së Kosovës në Cyrih ka nderin t’ju ftojë në një takim me bashkatdhetarë, ku do të shpalosen të arriturat e deritanishme si dhe mundësitë dhe potencialet për investime që ofron kjo Komunë e Republikës së Kosovës.

Takimi do të mbahet ditën e premte, më 10 shkurt 2023, në ambientet e Konsullatës së Republikës së Kosovës në Cyrih, me fillim në orën 18:30.

Adresa ku do të zhvillohet takimi është si më poshtë: Eugen-Huber-Strasse 19A 8048 Zürich.

Ju lutem, konfirmoni pjesëmarrjen tuaj deri ditën e premte në orën 15:00 në emailin: [email protected]

Pjesëmarrja Juaj do të na nderojë! Me respekt,

Konsullata e Republikës së Kosovës në Cyrih

Eugen Huber-Strasse 19a 8048 Zürich Tel: + 41 (0) 43 343 01 71

E-maili: [email protected]