Gastronomët shqiptarë në Austri, të lumtur për rihapjen e restoranteve

Kafe “Melange”, “Schnitzel” vjeneze, apo torte “Sacher”, të gjitha tashmë mund t‘i konsumoni në Austri. Pas dy muaj mbyllje, më 15 maj restorantet, kafenetë dhe bizneset e tjera të hotelerisë kanë rihapur përsëri dyert e tyre. Dita e premte ishte ditë gëzimi edhe për gastronomët shqiptarë. Albinfo Austria ka kontaktuar me disa prej tyre.