Gjykata nuk e shpall fajtor shqiptarin që vrau vajzën e tij dhe dhëndrrin

Për shkak të pretendimeve se kinse kishte problemeve mendore, një shqiptar që jeton në Melburn të Australisë nuk është shpallur fajtor ndonëse në dhjetor të vitit të kaluar kishte vrarë vajzën e tij dhe dhëndrrin. Osman Shaptafaj, pretendoi se ishte probleme mendore, kur qëlloi Lindita dhe Veton Musai në mëngjesin e 31 dhjetorit të vitit … Continue reading Gjykata nuk e shpall fajtor shqiptarin që vrau vajzën e tij dhe dhëndrrin