AUTOTECH

iPhone X, smartphone, me kamerën më të mirë !

Kur vjen puna te kamerat e smartfonëve, Apple është një kompani që rrallë i zhgënjen përdoruesit. Megjithëse konkurrenca, ndonjëherë e aftë të arrijë Apple, kamerat e iPhone janë të njohura për fotot me cilësi të lartë.

Në raportin e dedikuar për kamerat më të mira, në faqen e internetit të Raportit të Konsumatorëve thuhet se “iPhone X” aktualisht është më i miri në këtë segment, shkruan albinfo.ch.

Pas kamerave të iPhone X, në vijim janë edhe modelet e Apple: “iPhone 8” dhe “iPhone 8 Plus”.
Telefonat, të cilat janë modele të “Apple”, të cilat gjenden në këtë renditje janë “Samsung Galaxy S8”, “S8 +”, “Shënim 8” dhe “Galaxy S8 Active”.

Interesant, 10 vendet e para në listë janë ekskluzivisht modele të Apple dhe Samsung.

Është e habitshme që lista nuk ka telefonat Pixel 2 / Pixel 2 XL, pasi ata janë shumë të njohur për kamerat e tyre dhe arrijnë rezultate solide në këtë segment.

Raporti i Raporteve të Konsumatorit nuk ka gjetur modelet që janë paraqitur në konferencën MWC të këtij viti.
“Samsung Galaxy S9” dhe “S9 +” gjithashtu nuk janë të pranishëm në këtë renditje, për shkak se  dy smartphones kohët e fundit dolën në shitje, por me siguri do të jetë interesante për të parë nëse dhe se si do të ndryshojë gjendjen e listës.