Kalendari

ISEAL organizon debat: «Rrënjë për t’u rritur gjetiu»

Më 8 maj 2019, në orën 19 00, në Unversitetin e Lozanës, në sallën 1129 (Anthropole – Université de Lausanne Dorigny), Shoqata e Studentëve Shqiptarë në Universitetin e Lozanës, me rastin e 4 botimeve të fundit të ISEAL-it organizon konferencë-debat: «Rrënjë për t’u rritur gjetiu».

Programi është si vijon:

  • Dafina Berisha, kryetare e AEAUL-it
  • Francis Cousin, kryetar Nderit ISEAL
  • Oscar Tosato, Municipal në qytetin e Lozanës
  • Daniel Maggetti, Drejtor i Qendrës së Kërkimeve Letrare të Zvicrës franceze, kryetar i jurisë së konkursit letrar «Rrënjë për t’u rritur gjetiu»
  • Olivier Meuwly, historian, kryetar i Komitetit shkencor të simpoziumit «Histori e pranishme e një shteti të ri»
  • Driton Kajtazi, mësimdhënës, autor, drejtor i ISEAL-it

Mbrëmja do të përcillet me pika muzikore:

  • Jimena et Alfio Marazzi do të luajnë pjesë nga opera «Skanderbeg» nga Antonio Vivaldi  – piano dhe klarinet
  • Alban Lishi: Polyphonie Toskë dhe Gegë – piano dhe saksofon

Hyrja e lirë. Për shkaqe të organizimit, ju jemi mirënjohës nëse dergoni një e mail konfirmim-pjesëmarrjeje në: [email protected] ou [email protected]