Kalendari

Jepet premiera e filmit “Aventurat e Brucit”

Më 9 qershor, (e shtunë) 2018, në “Vila Miami”, Glattbrugg të Cyrihut, jepet premiera e kinokomedisë “Aventurat e Brucit“.

Subjekti i filmit, në pika të shkurtra është ky: Babai, Xiki, para se të bdiste, i kishte lënë amanet të birit, me emrin Bruci, të lindur e rritur në Zvicër, që të shkonte në Shqipëri dhe të martohej me një vajzë nga Kukësi. Bruci kishte marrë me vete valixhen plot euro dhe në Kukës takohet me Leilën, të bijën e Riza Krasniqit. Këtu fillojnë situatat qesharake në të cilat vihet Bruci, i ciliu nuk i njeh traditat shqiptare…

Regjisor: John.A Mati; Co regjisor Adem Kicaj 

Luajnë aktorë të mirënjohur shqiptarë dhe zviceranë.

Adresa: Glatthof 3.
Adresa: Schaffhauser 126
8152 .Glattbrug.( zh)