Tërheq zvarrë me makinë policen, e cila mezi shpëton gjallë: Sa do të dënohet kosovari?

Ai e ka tërhequr policen disa metra zvarrë me makinë: Policja ka pësuar një frakturë komplekse në bazën e kafkës dhe ishte në rrezik akut për vdekje