Kapen 5 shqiptarë duke hyrë ilegalisht në Gjermani dhe 2 të tjerë që i ndihmuan

Ndaj tyre u ushtruan kallëzime penale për prokurimin e letërnjoftimeve zyrtare false, si dhe për përpjekjen për hyrje të paautorizuar në Gjermani