Kapen 6 shqiptarë duke punuar në të zezë, shefi thotë: “I kam të familjes”

Sipas shefit të restorantit, të punëtorët janë familjarë, të afërt e të largët të tij, të cilët “vetëm po e ndihmonin” dhe për këtë nuk kishin marrë paga