Kardiologu Florim Cuculi, kryetar i ri i Lidhjes së Mjekëve Shqiptarë të Zvicrës

Në një Kuvend zgjedhor të pazakonshëm që është mbajtur sot online, kryetar i ri i Lidhjes së Mjekëve Shqiptarë të Zvicrës u zgjodh kardiologu i njohur, PD. Dr. Florim Cuculi. Më i votuari në kuvend doli Dr. med. Mentor Bilali dhe pas tij me një votë më pak ishte stomatologu Gazmend Haliti, pastaj kardiologu Cuculi … Continue reading Kardiologu Florim Cuculi, kryetar i ri i Lidhjes së Mjekëve Shqiptarë të Zvicrës