Shëndetësi

Kardiokirurgu Omer Xhemajli, kryetar i Lidhjes së Mjekëve Shqiptarë në Zvicër

Lidhja e mjekëve shqiptarë bëhet me kryesi të re pas një takimi të gjatë dhe më shumë vërejtje e propozime.

  1. Në këto momente që po raportojmë në një nga objektet e spitalit Universitar të Cyrihut, një numër i madh i  mjekëve shqiptarë që jetojnë në këtë vend po zgjedhin në Kuvendin Zgjedhor kryesinë prej 7 anëtarësh, njofton Albinfo.ch.

Pas një debati të gjerë të pikave të organizimit, rregullorës së punës dhe statutit, mjeket dhe mjekët shqiptarë kanë propozuar 17 emra të mjekeve dhe mjekëve për votim. Ata që kanë marrë vota më së shumti përbëjnë kryesinë e re nga e cila do dalë kryetari i Lidhjës së mjekeve dhe mjekëve shqiptarë në Zvicër, raporton Albinfo.ch

Listës i prinë me 61 vota Prof.Dr. Omer Xhemajli, i cili ndonëse nuk ishte i pranishëm, ka pasur një lidhje online që konfirmon pëlqimin e tij për të kandiduar për anëtar kryesie. Pas tij, me vota të njëjta vjen PD Dr.  Florim Cuculi.  Ndërsa Dr. Emine Gashaj ka marrë 55  dhe shumë pranë saj është Dr. Valbona Miftari, me 52 vota. Dr. Mentor Bilali ka marrë 47 vota dhe 40 ka vota ka marrë Prof. Dr. Alban Y. Neziri. Mjeku i shtatë më i votuar, si përfaqësues i stomatologëve, është Gazmen Haliti, shkruan nga vendi i ngjarjes Albinfo.ch.

Kryesia e re përbëhet me:

Kryetar Prof. Dr. Omer Xhemajli

Nënkryetar Dr. Florim Cuculi

Sekretare Dr. Emine Gashaj

Arkatar Dr. Gazmen Haliti

Dr. Valbona Miftari

Dr. Mentor Bilali

Dr. Alban Neziri

albinfo.ch
albinfo.ch


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI