Kultura

Koncert me muzikë klasike shqiptare në Bernë

Nesër, e enjte, më 21 qershor, me organizim të Ambasadës së Republikës së Kosovës në Bernë dhe “Trio Osmanaj”, mbahet koncerti i muzikës klasike me këtë trio instrumentistësh.

Të dhënat më të hollësishme lidhur me koncertin, i gjeni në pllakatin e bashkëngjitur.

P.S.

Organizatori bën të ditur se, si pasojë e njjë gabimi teknik, në pllakat, në gjuhën gjermane është shkruar Dienstag (e martë) në vend se Donnerstag (E enjte), më 21 qershor. Pra bëhet fjalë për  nesër, më 21 qershor, ditën e enjte.