Kalendari

Konferencë me Prof. Pëllumb Xhufi: Portreti i vërtet i Skenderbeut sipas dokumenteve

Shoqata e Studentëve Shqiptar dhe komuniteti shqiptar i Gjenevës organizon një takim , me rastin e Vitit Mbarkombëtar të Gjergj Kastriotit Skënderbeut,  me prof. Pëllumb Xhufi, në Universitetin e Gjenevës. Me këtë rast do të ndahet edhe një mirënjohje për prof. Astrit Leka, kontribuuesin ekskluziv për vendosjen e bustit të Skënderbeut në parkun e Gjenevës, pranë Organizatës Botërore të Tregtisë. Nuk do mungoj as ndonjë pikë artistike.

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit04 Maj 2018
  • Ora18:30
  • Data e përfundimit4 Maj 2018 - 20:00