12 vjet burg kosovarit për mashtrime prej 32 milionë eurosh përmes internetit

Më shumë se 1000 viktima dhe dëme totale prej 32 milionë eurosh, kanë rezultuar nga platforma mashtruese financiare – gjykata e Landit në Saarbrücken ka dënuar një 29-vjeçar me një dënim të gjatë me burg