Kosovari dënohet me katër vjet e gjysmë burg për përdhunim të rëndë

Kosovari 37-vjeçar do të mbajë katër vjet e gjysmë burg për përdhunim veçanërisht të rëndë dhe dëmtim të rrezikshëm trupor të ish të dashurës