Kalendari

KSHZ më 14 maj mban mbledhje për zgjedhjen e kryesisë

Kuvendi i Shqiptarëve të Zvicrës (KSHZ) mban mbledhjen e radhës me datën 14 maj 2022, ora 13:00 në GZ (Gemeinschaftszentrum) Seebach, Hertensteinstrasse 20, 8052 Zürich.

Do të mbahen zgjedhjet e kryesisë dhe do të raportohet për aktivitetet e këtij mandati.

Mbledhja është e hapur për të gjithë të interesuarit.

Ju faleminderit për pjesëmarrje.

Kryesia e KSHZ


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit14 May 2022
  • Ora13:00
  • LokacioniGZ (Gemeinschaftszentrum) Seebach, Hertensteinstrasse 20, 8052 Zürich
  • Data e përfundimit23 April 2022 - 22:00