Kalendari

Ligjërata “Nacionalizmi Shqiptar në Kontekstin Ballkanik dhe Evropian, me një Ekskurs mbi Diasporën Shqiptare”

“Kemi nderin të ju ftojmë për ligjëratën «nacionalizmi shqiptar ne kontekstin ballkanik dhe evropian, me një ekskurs mbi diasporën shqiptare» të ligjëruar nga Prof. Asoc. Dr. Enis Sulstarova, pedagog i mirënjohur pranë departamentit të sociologjisë në Universitetin e Tiranës. Këtu në Zürich, më saktësisht në ETH Zürich”, thuhet në njoftim.

Data: më 25.11.2021, në ora 19:30

Vendi: ETH HG F5, Rämistrasse 101, 8092 Zürich


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI