MARKETING

Live në Youtube: Mbrojtja nga tymi i duhanit dhe lënia e duhanit

Emision i drejtpërdrejtë në Youtube më 21 qershor, nga ora 19.00

Mbrojtja nga tymi i duhanit dhe lënia e duhanit

Emision i drejtpërdrejtë në Youtube më 21 qershor, nga ora 19.00.

A jeni të shqetësuar që fëmijët tuaj fillojnë të pinë duhan?
A janë fëmijët dhe të rinjtë në mjedisin tuaj të ekspozuar ndaj tymit të duhanit?
Cilat janë pasojat e pirjes së duhanit dhe çfarë mund të bëni kundër këtyre pasojave?
Cilat janë rrugët për ta lënë duhanin?

Për këtë dhe të tjera më 21 qershor, nga ora 19.00, në një transmetim të drejtëpërdrejtë në Youtube, pa pagesë. Parashtroni pyetje në mënyrë anonime në chat! Emisioni i drejtëpërdrejtë në internet është në gjuhën tuaj!

Mjafton ta skanoni kodin ose ta shënoni adresën në faqe të internetit dhe automatikisht do të lidheni me kanalin tonë në Youtube
Në këtë transmetim të drejtëpërdrejt, ju mund t’i parashtroni përmes chatit edhe pyetjet tuaja, ndërkaq në ato do të përgjigjen Prof. Dr. med. Florim Cuculi, mjek udhëheqës i Klinikës së Kardiologjisë në Spitalin Kantonal të Lucernit, Ibish Neziri, trajnues për lënien e duhanit dhe Dr. med. Xhevat Hasani, mjek në pension.


 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit21 Qershor 2023
  • Ora19:00
  • LokacioniYoutube
  • Data e përfundimit21 Qershor 2023 - 20:00

 Të tjera nga MARKETING