Shkurt.ch

Llozanë, fiton gati 19.5 milionë franga në lotarinë zvicerane

Personi me fat qëlloi gjashtë numrat dhe numrin e fatit në lotarinë zvicerane.

Sipas “Swisslos”, njeriu me fat ka fituar pothuajse 19.5 milionë franga.

Numrat e saktë ishin 4, 12, 17, 23, 25 dhe 42, si dhe numrin e fatit 2. Sipas Loterie Romande, tiketa e lotarisë ishte blerë në kantonin e Vaudit, në qytetin e Lozanës, shkruan albinfo.ch.

Tre muaj më parë, një fatlum nga Zvicra frankofone gjithashtu fitoi 18 milionë franga zvicerane. Fitimi rekord daton nga gushti 2014 dhe arriti në 48.6 milionë franga, shkruan albinfo.ch. Që nga themelimi i saj në vitin 1970 nga lotaria zvicerane Swisslos janë bërë mbi 900 milionerë.