Lajme

Lozanë: Shfaqja “Të vrasësh dashurinë”, një mesazh kundër dhunës në familje

"Me këtë pjesë teatrale ne synojmë të sensibilizojmë publikun dhe të parandalojmë dhunën në familje duke përdorur magjinë e artit"

Më 12 prill, me fillim nga ora 18:00, në Lozanë jepet shfaqja “Të vrasësh dashurinë”. Me këtë pjesë teatrale ne synojmë të sensibilizojmë publikun dhe të parandalojmë dhunën në familje duke përdorur magjinë e artit. Po ju prezantojmë dramën teatrale me regjisore Ana Kuqo, me artistët Ina Nallbani dhe Dritan Lluka nga Diaspora shqiptare, thuet në njoftimin për media nga organizatorët e shfaqjes.

Ata do të trajtojnë përleshjen e trazuar mes dashurisë dhe dhunës, duke përhapur mesazhin e paqes dhe të respektit në shoqëri. Kjo është një përpjekje për të ndërtuar një shoqëri të përkushtuar kundër dhunës, duke punuar drejt një mjedisi të sigurt dhe paqësor për të gjithë, transmeton albinfo.ch.

Ejani dhe bashkojuni zërit tonë me moton: “Dashuri dhe paqe në familje”. I themi PO jetës dhe mirëqenies.

12 prill, ora 18:00, CPO | Ch. Beau-Rivage 2 | 1006 Lausanne.

Rezervime biletash: [email protected] për më shumë info. Telefononi: +41786415058