Gjuha

Manifestim jubilar, LAPSH – “Naim Frashëri” Zvicër

Ftohen të gjithë prindërit, arsimdashësit dhe të gjithë të interesuarit e tjerë të marrin pjesë në manifestimin jubilar të 30-të të punës, i cili do të mbahet:

Data: 14 nëntor, e diel

Vendi: Kuttigen, kantoni Aargau

Adresa: Hauptstrasse 39, 5024 Kuttigen

Ora: 14:00

Prania juaj në këtë manifestim qendror nga LAPSH, në të cilin janë ftuar përfaqësueses të institucioneve tona shtetërore dhe zvicerane, si dhe aktivistë, prindër, mësues e mësuese, na nderon.

Ky manifestim do të përshkohet edhe me programin artistik të nxënësve të shkollës shqipe, mësimit plotësues, si dhe me valle e këngë popullore.

Këshilli manifestiv i LAPSH “Naim Frashëri” Zvicër


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI