Lajme

Marrëveshja për shmangien e tatimit të dyfishtë ndërmjet Konfederatës zvicerane dhe Republikës së Kosovës

EPER në kuadër të programit Age et Migration ju fton të merrni pjesë në seancën informative:

I ftuar: Zotëri Avni Hasani – Konsull, ushtrues detyre i Udhëheqësit të Konsullatës së përgjithshme të Kosovës në Gjenevë

I ftuar special: Ambasadori, zotëri Sami Ukelli, në mungesë të tij, e pranishme do të jetë Zonja Rrecaj, Ministre – Këshilltare nga kjo ambasadë)
Më 04 nëntor 2021, në orën 19, në Qendrën Shqiptare për integrim, kulturë dhe religjion në Lozanë.
Chemin du Couchant 4, 1022 Chavannes-près Renens

Seanca është falas dhe në gjuhën shqipe. Për shkak të pandemisë, numri i vendeve është i kufizuar. Ju lutemi, informone bashkëpunëtoren e Programit paraprakisht me telefon ose mesazh për pjesëmarrjen tuaj:
Luljeta Hajzeraj
+41 77 498 35 70
[email protected]


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI