Kalendari

Mbahen “Ditët e Agimit” në Gjenevë

Në kuadër të aktivitetetve të saj, shoqata  ‘’Zhegra Gjenevë’’ organizon Manifestimin kulturor tradicional “Ditët e Agimit, Gjenevë”, kushtuar heroit të kombit, Agim Ramadani.

Me këtë rast, shoqata fton bashkatdhetarët dhe të tjerët të jenë pjesë e këtijë manifestimi i cili do të mbahet më 12 maj 2018 duke filluar nga ora 18h00.

Adresa : Salle de l’Ecole d’Aïre, Chemin du Grand- Champ 11, 1219 Aïrë- le Lignon.