Kalendari

Mbahet Punëtoria e përgatitjes së pensioneve për migrantët, në Lozanë

Si funksionon sistemi i pensioneve?

Kur mund të dal në pension në Zvicër dhe në vendin tim të prejardhjes?

Çfarë ndodh me shtyllën time të dytë nëse largohem nga Zvicra?

A duhet ta tërheq apo jo kapitalin tim?

Janë këto pyetjet që çdo pensionist i ardhshëm i huaj ka shtruar një ditë!

Kjo është arsyeja pse Zyra e Lozanës për imigrantët (BLI) fton banorët e Lozanës të moshës 60 deri në 64 vjeç në një punëtori informacioni falas më 6 tetor.

Në seancat informuese do të propozohen informacione të përgjithshme në frëngjisht dhe një punëtori në gjuhën shqipe.

Afati i regjistrimit është deri më 29.09.2021.

Mund të gjeni informacione më të hollësishme, programin dhe detajet e regjistrimit në www.lausanne.ch/bli

Dhe ju, çfarë vendosni për pensionimin tuaj?


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI