Kalendari

Mbrëmja e Semimaturës për nxënësit e shkollës shqipe të kantoneve St.Gallen dhe Aargau

 Nxënës të shkollës shqipe, ju ftojmë në Mbrëmjen e Semimaturës, sepse kjo datë është edhe dita e përfundimit të mësimit në shkollën shqipe. 

Kjo datë dëshmon përkushtimin tuaj gjatë këtyre tetë vjetëve në bankat shkollore,  duke dëshmuar jo vetëm angazhim, por edhe përkushtim në mësimin e gjuhës amtare. 

Edhe pse të lindur larg atdheut, ju i qëndruat besnikë shkollës shqipe,  sepse gjuha shqipe është identiteti juaj.  

Mbrëmja e Semimaturës organizohet më 29 qershor 2019, në orën 19:30, në Sallën e shkollës në Uster (Adresa Freistrasse 20, 8610 Uster).  Marrin pjesë nxënësit e klasës së tetë – me prindërit, arsimtarët dhe  anëtarët e kryesisë kantonale.