Sporte Luftarake

Mbrëmje e madhe e boksit në Zvicër

Me datë 28 prill do të zhvillohet një mbrëmje boksi me disa meçe.

Ndeshja e boksit do nis nga Boksieri kosovar Hiseni me boksierin nga Malta, Christian Schembri.

Në këtë mbrëmje do të ndeshen po ashtu edhe Seid Dzemaili me David Ribakoni si dhe Alfred Kqira me Nukri Gamgebeli, shkruan albinfo.ch.

Për të gjithë të interesuarit mbrëmja e boksit do zhvillohet në Glatthofstrasse në Glattburgg.