Kalendari

Mbrëmje Familjare për nder të 28 Nëntorit

QSHKI Besa më 23.11.2019 nga ora 19:00 organizon Mbrëmje Familjare për nder të 28 Nëntorit.

Mbrëmja organizohet për nder të Ditës së Flamurit me program kulturor, me këngë dhe valle.

Në këtë mbrëmje do të këndojnë Kushtrim Dobra, Bledian Qoti dhe Bexhet Sallai.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit23 Nëntor 2019
  • Ora19:30
  • LokacioniBurgerhalle, Castellstrasse 3, 8274 Tagerwillen
  • Data e përfundimit23 Nëntor 2019 - 22:30