Kalendari

Mbrëmje festive në Nyon për 28 Nëntor

Shoqata Kulturore në Nyon dhe rrethinë dhe Këshilli Komunal i LAPSH-it në Nyon organizon manifestimin e përbashkët për 28 Nëntorin, Ditën e Pavarësisë së Shëipërisë.

Shkolla shqipe në Nyon me programin e saj vë në dukje rëndësinë e gjuhës, folklorit dhe flamurit kombëtar, që së bashku janë forcim i identitetit kombëtar shqiptar.

Mbëmja festive do të organizohet më 23 nëntor nga ora 18:30 në sallën komunale në Nyon rue des Marchandises 4.

 

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit23 Nëntor 2019
  • Ora18:30
  • Lokacioninë sallën komunale në Nyon rue des Marchandises 4
  • Data e përfundimit23 Nëntor 2019 - 21:00